Nieuws

Het laatste nieuws van NVB

Vacature Hoofdtrainer

Voetbalvereniging Noord Veluwe Boys is een voetbalclub uit Hattemerbroek die speelt op sportpark de Kuule. Noord Veluwe Boys is opgericht op 15 mei 1961. Het vlaggenschip voetbalt in de vierde klasse.

Voor Noord Veluwe Boys zijn we voor het seizoen 2023-2024 op zoek naar een:

HOOFDTRAINER

De functie:

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige hoofdtrainer die zich ervoor inzet om uit de 1e selectie maximale prestaties te halen met ‘eigen’ jongens, zowel op teamniveau als op individueel niveau. Je laat het team en de individuele spelers beter voetballen. Je werkt op een positieve manier om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de gehele 1e selectie om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal behaalt. Tevens ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de 1e selectie in overleg met de Technische Commissie. Het uitdragen van de kernwaarden van Noord Veluwe Boys behoort eveneens tot de functie. Hij heeft wekelijks een goede afstemming met de trainer van de 2e selectie.

Jouw profiel:

Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je hebt een sterke persoonlijkheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt daarnaast oog voor het menselijk deel naast de voetballer. Voor Noord Veluwe Boys ben je een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging. Verder beschik je over capaciteiten om het potentieel uit de technische staf te halen. Daarnaast kun je zowel in de groep, maar wanneer de situatie dat vraagt duidelijk boven de spelersgroep staan. Coachen is jou op het lijf geschreven. Natuurlijk, als eindverantwoordelijke voor de 1e selectie, ben je ook resultaatgericht. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in het hoofdtrainerschap bij een voetbalvereniging. Het hebben van UEFA C (trainer/coach)  of UEFA B (trainer/coach) is een pré. Kortom een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod:

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een leuke werkomgeving binnen een ambitieuze vereniging. Je hebt tot je beschikking een uitgebreide medische / fysio en technische staf en Noord Veluwe Boys beschikt over een mooie accommodatie en prima faciliteiten. Dit alles gaat vergezeld met een prima salaris.

Solliciteren:

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan je motivatiebrief en CV voor 29 december naar voetbalvereniging Noord Veluwe Boys ter attentie van Robin Füchten (technische commissie). Het emailadres is info@noordveluweboys.nl
Wil je meer informatie, bel dan Robin Füchten op 0652452262.