Nieuws

Het laatste nieuws van NVB

Mededeling Bestuur

Beste leden,

Namens het voltallige bestuur wens ik u allen een gezond en voorspoedig 2023 ! Zo kort na de jaarwisseling is er even een moment waarin we terugkijken naar het jaar dat we achter ons laten. In de eerste plaats gaan onze gedachten daarbij uit naar de leden, voormalige leden en dierbaren, die ons dit jaar ontvallen zijn.Graag wil ik beginnen met een paar woorden te wijden aan de inzet van al onze vrijwilligers het afgelopen jaar. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor het goed functioneren van een vereniging. Hun inzet wordt soms als vanzelfsprekend ervaren, maar dat is het natuurlijk niet. Bijvoorbeeld vrijwilligers op voetbaltechnisch gebied, dus de leiders, die iedere week in de weer zijn met onze senioren. Ik denk ook aan de mensen, die het onderhoud van onze accommodatie voor hun rekening nemen. Op welke dag en op welk moment je ook op de club komt er is altijd wel iemand bezig met het een of het ander. En ik kan u verzekeren, dat er heel wat moet gebeuren om onze vereniging draaiende te houden en het complex tiptop er uit te laten zien. Het is dan ook dat voor de komende periode alle aandacht op de diverse commissies ligt. Er is jarenlang door een kleine ploeg van multi-inzetbare krachten gigantisch veel werk verzet.

Ik heb mij voorgenomen om geen namen te noemen vandaag maar als u vaker op de club bent weet u vast dat het inderdaad maar een heel klein ploegje was waarop constant een beroep werd gedaan en wij vonden dat vanzelfsprekend. Echter naast enorm waardevol te zijn beperk je ook de deelname van mensen die best iets willen doen. Geen taak van 25 uur in de week maar best wel 1 a 2 keer per seizoen iets terug willen doen voor de club. 

Ook is de vorming van een nieuw bestuur een belangrijk punt en ik weet dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om het nieuwe bestuur tijdens ALV aan u voor te stellen. Uiteraard zal het dan door jullie gekozen moeten worden .

Een club kan niet zonder Sponsoren – en ook bij Noord Veluwe Boys zijn de sponsoren heel belangrijk en zijn we hen, de vele trouwe sponsoren, voor iedere gift bijzonder dankbaar! Wel moeten we ook daar kijken naar nieuw beleid, nieuwe mogelijkheden, nieuwe prijzen en nieuwe vormen van samenwerken. Niet alleen geld vragen maar ook op andere manieren samen nadenken in wat we voor elkaar en voor de club kunnen betekenen. 

Sportief Technisch gezien zijn we dit seizoen begonnen met 6 senioren teams waarvan er 3 op de zaterdag actief zijn en 1 op de zondag. Op de vrijdag zijn zowel de 35+ (Mannen) en 30+ (Dames) actief.

En ja , voetballen bij de NVB is natuurlijk niet alleen prestatiegericht dus niet alleen resultaat is belangrijk – nog veel belangrijker is het plezier wat we met elkaar mogen beleven! Daarom moet er veel gevierd worden bij en binnen de vereniging. Veel feestjes, dartavonden en ook andere activiteiten moeten gaan worden georganiseerd. Het moet echt weer de huiskamer van de vereniging worden. 

Beste mensen, ik ga afronden. Rest mij om het glas te heffen en iedereen het allerbeste voor 2023 te wensen en hopen op een mooi verenigingsjaar met vele lichtpuntjes.

Dus PROOST 

Namens de Voorzitter Robin Füchten