Nieuws

Het laatste nieuws van NVB

Vrijwilligers gezocht!

Het hoofdbestuur heeft in de algemene ledenvergadering van 13 december 2017 medegedeeld dat de vereniging dringend op zoek is naar vrijwilligers in onderstaande functies.
Wil de vereniging de groei en bloei doorzetten in 2018 dan hebben we vrijwilligers hier hard in nodig.
Denk na of jij zelf hierin kan helpen of dat je iemand kent die hier iets in kan betekenen. Vrijwilligerswerk geeft veel voldoening en je helpt de vereniging, haar leden en haar vrijwilligers!

Scheidsrechters 
We zijn dringend op zoek naar scheidsrechters voor de seniorentak en NVB JO19-1. We hebben het beleid dat we altijd zorgen voor onafhankelijke scheidsrechters voor de lagere seniorenteams en de jeugd. Het wordt echter steeds moeilijker om dit te realiseren door het tekort aan scheidsrechters.
Aanmelden kan via Frank Westerman, secretaris: info@noordveluweboys.nl

Kantinepersoneel 
We zijn dringend op zoek naar kantinepersoneel voor de zaterdagmiddag. Aanmeldingen voor andere dagen horen wij uiteraard ook graag.
Aanmelden kan via Yvonne During, kantinebeheerder: yvonneduring@gmail.com

PR commissie
Het hoofdbestuur wil een PR commissie gaan opstarten. Deze commissie is dan verantwoordelijk voor het maken van leuke, informatieve en ludieke nieuwsberichten voor de website en de social media kanalen. Daarnaast willen we andere social media kanalen gaan opstarten (zoals Instagram) en willen we verschillende PR campagnes opstarten in het voorjaar van 2018. Op dit moment wordt de gehele invulling van de PR uitgevoerd door bestuursleden, die dit niet meer kunnen combineren.
Aanmelden kan via Gerjan Spijkerboer, bestuurslid Commerciële zaken: commercie@noordveluweboys.nl

Wedstrijdsecretariaat
We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de seniorentak en NVB JO19-1. Taken liggen op het gebied van wedstrijdzaken en het regelen van scheidsrechters.
Aanmelden kan via Frank Westerman, secretaris: info@noordveluweboys.nl

Sponsorcommissie
De vereniging maakt een enorme groei door op het gebied van sponsoring. Op dit moment bestaat de commissie uit een tweetal leden die het hier heel druk mee hebben in combinatie met andere functies.
De commissie is daarom dringend op zoek naar iemand die wil helpen met de acquisitie van nieuwe sponsoren. Daarnaast is de commissie dringend op zoek naar iemand die wil helpen op het gebied van administratie, contractbeheer, financiën en PR binnen de sponsorcommissie.
Aanmelden kan via Gerjan Spijkerboer, bestuurslid Commerciële zaken: commercie@noordveluweboys.nl