Nieuws

Het laatste nieuws van NVB

Verlenging hoofdsponsoren!

Handelsonderneming Veluwenkamp en Slagerij Van Guilik hebben de hoofdsponsorovereenkomst met Noord Veluwe Boys verlengt tot medio 2022.

Noord Veluwe Boys is blij en trots met de verlenging: “We zitten in een fase waarin het voor ons als vereniging belangrijk is dat we groeien en nog stabieler worden. Als je dan de samenwerking met twee hele belangrijke sponsoren kunt verlengen, dan spreekt daaruit onderling vertrouwen en realiseren we ook de gewenste continuïteit, aldus Gerjan Spijkerboer, bestuurslid Commerciële zaken. ”

Meer informatie over beide sponsoren:

Handelsonderneming Veluwenkamp is actief op vele gebieden. Het credo van de Handelsonderneming is het leveren van machines, gereedschappen, bedrijfskleding en overige benodigdheden voor zowel grond-, weg- en waterbouw. Dit totaalconcept heeft in de afgelopen periode voor een succesvolle ontwikkeling gezorgd. Kwaliteitswaarborg staat bij ons hoog in het vaandal. 
Door een uitgekiende projectorganisatie Is Veluwenkamp in staat om disciplines concurrerend in de markt aan te bieden. Het resultaat van deze aanpak is een transparante manier van aanpak waarbij communicatielijnen uiterst kort zijn. Handelsonderneming Veluwenkamp is daarmee een uitstekende aanspreekpartner.
Meer informatie en een algemene indruk is te vinden op: http://www.hovbv.nl/

Slagerij Van Guilik verzorgt al vele jaren complete barbecues en catering in de wijde omgeving. Voor grote en kleine partijen kunt u bij Slagerij Van Guilik terecht. Van een lekkere hapjesschaal of party-pan tot een geheel verzorgde barbecue of catering met eten, drinken, tenten, banken en tafels. Slagerij Van Guilik verzorgt alles tot in de puntjes! Met ruime keuze, echt slagersvlees met de mogelijkheden tot online bestellen en bezorgen.
Meer informatie en een algemene indruk van het bedrijf is te vinden op: https://www.slagerijvanguilik.nl/