Nieuws

Het laatste nieuws van NVB

Koningsdag 2019!

YES! Ook dit jaar organiseren Noord Veluwe Boys en Oranjevereniging Hattemerbroek het evenement van de regio: Koningsdag 2019! Voorgaande jaren was het een groot feest, met vorig jaar het hoogtepunt met meer dan 1000 bezoekers. Koningsdag in Hattemerbroek wordt steeds groter, bekender en gezelliger! Dit jaar bestaat Oranjevereniging Hattemerbroek ook nog eens 50 jaar. Daarom wordt dit jaar Koningsdag nog groter en beter georganiseerd. Een feest voor jong en oud!

We starten koningsdag zoals gewoonlijk in de Bouwakker. Om 10.30 wordt hier traditioneel de vlag gehesen en nodigen wij alle Hattemerbroekers, leden en sponsoren van Oranjevereniging Hattemerbroek uit voor een kop koffie met een traktatie.

Vanaf 13.00 uur gaan we weer los! Op het terrein van Noord Veluwe Boys is er een extra groot kinderspeelveld en zijn er verschillende activiteiten. En natuurlijk is er ook weer een groot evenement tot 23.00 met een nieuwe hoofdact: LEAD. LEAD is een live band die bekende nummers spelen van vroeger en nu. Daarvoor komen ook bekende artiesten zoals Patrick van Eijk, Danny Heden, Hein van The Spitfires en DJ Gosé.

We gaan er opnieuw een geweldige dag van maken! Dit wil je echt niet missen!