Nieuws

Het laatste nieuws van NVB

Robbie Maatman


Mijn naam is Robbie Maatman, 24 jaren jong. De afgelopen 5 jaar heb ik mijn hoofd zo’n beetje in elk team van Noord Veluwe Boys wel laten zien en ben ik uiteindelijk beland in Noord Veluwe Boys Zondag 2.

Na mij een paar seizoenen ingezet te hebben voor de activiteitencommissie van de club, heb ik na de laatste bestuursvergadering besloten om het ja-woord te geven op de vraag om het bestuur aan te vullen in de functie Algemene Zaken.

Waar het bestuur met de vier overgebleven leden net wat handen tekort komt om alle taken waar te nemen, zal ik proberen de taken op me te nemen die op dit moment blijven liggen.

Ik zal mij voornamelijk bezighouden met het coördineren van de activiteiten die plaatsvinden op de sportaccommodatie en een bijdrage proberen te leveren aan het beleid binnen de boys. Verder ben ik altijd beschikbaar voor vragen van leden en niet leden van de club en zal ik de rest van het bestuur ondersteunen waar dit nodig is.

Ik heb veel zin om aan de slag te gaan voor Noord Veluwe Boys. Samen met alle (toekomstig) leden gaan we voor mooie seizoenen in de toekomst zorgen! Ik zie jullie graag op ons mooie sportpark ‘de Kuule’.