Hoofdsponsoren

Handelsonderneming Veluwenkamp

Handelsonderneming Veluwenkamp is actief op vele gebieden. Het credo van de Handelsonderneming is het leveren van machines, gereedschappen, bedrijfskleding en overige benodigheden voor zowel grond-, weg- en waterbouw. Dit totaalconcept heeft in de afgelopen periode voor een succesvolle ontwikkeling gezorgd. Kwaliteitswaarborg staat bij ons hoog in het vaandal. Wij komen na wat wij beloven!

Door een uitgekiende projectorganisatie zijn wij in staat om onze disciplines concurrerend in de markt aan te bieden. Het resultaat van deze aanpak is een transparante manier van aanpak waarbij communicatielijnen uiterst kort zijn. Handelsonderneming Veluwenkamp is voor u een aanspreekpartner.

Meer informatie en een algemen indruk is te vinden op: http://www.hovbv.nl/

Slagerij van Guilik

Slagerij Van Guilik verzorgt al vele jaren complete barbecues en catering in de wijde omgeving. Voor grote en kleine partijen kunt u bij Slagerij Van Guilik terecht. Van een lekkere hapjesschaal of party-pan tot een geheel verzorgde barbecue of catering met eten, drinken, tenten, banken en tafels. Slagerij Van Guilik verzorgt alles tot in de puntjes!

Meer informatie en een algemene indruk van het bedrijf is te vinden op: https://www.slagerijvanguilik.nl/