Hoofdsponsoren Jeugd

Zuidzijde Makelaars

ZuidZijde Makelaars is gestart in 2008 en behoort inmiddels tot één van de grootste makelaarskantoren van de regio Zwolle. Daar zijn wij trots op! Wij kunnen u van dienst zijn bij het VERKOPEN van een woning, een TAXATIE of een begeleiding bij AANKOOP.

Uw opdracht is onze reclame….. Dat is onze leus.

Wij maken gebruik van eigentijdse middelen om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Onze hardwerkende en enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat uw huis na grondige voorbereiding op de beste wijze wordt gepresenteerd en spreken al onze kanalen aan om u op korte termijn te voorzien van de juiste koper tegen de beste voorwaarden en de hoogste prijs. Om u volledig van dienst te kunnen zijn hanteren wij ruime openingstijden van maandag t/m zaterdag.

Bent u van plan om uw woning te verkopen of overweegt u een woning te kopen en u heeft behoefte aan begeleiding dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 038-4201046.

Meer informatie en een algemene indruk is te vinden op: http://www.zuidzijde.com/

Accountantskantoor Timmer

Accountantskantoor Timmer B.V. is een regionaal accountantskantoor (regio Zwolle-Harderwijk), gevestigd te Doornspijk. 

Ons kantoor verricht alle gangbare accountantswerkzaamheden, waarbij de nadruk met name ligt op het bieden van administratieve en fiscale rust, waardoor onze relaties zich hier niet druk over hoeven te maken en zich volledig met hun eigen werk en hun onderneming kunnen bezighouden.

Accountantskantoor Timmer B.V. verricht haar werkzaamheden met veel aandacht voor persoonlijk contact en relatiebeheer. We vinden het van groot belang dat onze klanten geen nummer zijn en dat u weet wie de persoon achter onze adviseur is.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkgebieden:
• Samenstellen jaarrekeningen 
• Fiscale dienstverlening
• Advisering
• Financiële administratie
• Salarisadministratie
• Begeleiding starters
• Automatisering
Meer informatie en een algemene indruk is te vinden op: http://www.timmerbv.nl